Svatba by měla být jednou za život!

Ano, jde jen o zbožné přání, ale samozřejmě by bylo nejlepší, aby partner, kterého si vezmete, vydržel na celý život. To, že procento rozvodovosti se pohybuje kolem padesáti procent, je věc druhá. Ale třeba někteří lidé mají prostě tak rádi svatby, že si je chtějí někdy zopakovat. Minimálně ta vaše svatba totiž bude nezapomenutelná, ale zároveň jediná. Máte tedy jen jeden pokus udělat si celý obřad co nejhezčí. Co všechno k tomu potřebujete?

Reprezentativní prostory

Základem každé úspěšné akce je příjemné prostředí. A svatba v Praze je jenom jednou z možností, na které můžete využít prostory hotelu Čertousy. Výhoda je v rozsáhlých venkovních prostorech s velkou zahradou, kde se může konat celý obřad. Potom se, v závislosti na ročním období, hosté poveselí buď venku, nebo i v sále či restauraci v interiéru. V některém z těchto míst se bude konat skvělá svatební hostina Praha. Následně se účastníci svatby přesunou do vinného sklípku, kde ve slavení budou pokračovat.

K čemu dále mohu hotel využít?

Hotel Čertousy samozřejmě není určen jen novomanželům. Může se zde uspořádat například oslava narozenin Praha. Díky velkému areálu je možné připravit serióznější oslavu stejně jako bujarou párty. Nebo hledáte konferenční prostory Praha? V tom případě se nebojte obrátit na sekretariát. Do poskytnutých místností se pohodlně vejde až tři sta padesát účastníků konference. Samozřejmostí jsou moderně vybavené sály a potřebný servis. Uspořádat povedenou akci není jednoduché a personál hotelu se vám v tom bude snažit co nejochotněji pomoci. Firemní akce Praha se jistě velmi dobře zdaří!

Kam za dobrým jídlem?

Nalezení dobré restaurace Praha 9 není hračka. Vy už však nyní víte, kam máte zamířit a ochutnat některou z českých či cizokrajných specialit v příjemném prostředí.

Napsat komentář