Jaro láká k výletům do přírody. Co se takhle nad krajinou proletět?

Jasně modrá obloha bez mráčku, slunce, jež svítí krásných dvanáct hodin denně, mírný větřík a probouzející se jarní příroda provoněná svěžestí – to jsou lákadla, která nás táhnou k pobytu venku. Plnými doušky nasáváme svěží vzduch, kocháme se prvními kvítky, pupeny i zelenající se trávou při procházkách, jízdách na kole, při chytání ryb nebo turistice. Míříme do kopců, abychom se pokochali výhledem shora, využíváme otevřených rozhleden, hradů i zámků. Přemýšleli jste o tom, že byste se mohli dostat ještě výše? Prohlédnout si nádheru pod sebou z ptačího pohledu?

Na vás záleží výběr letiště, datum odletu i možnost leteckého zážitku

Ovšemže většina z nás zná lety běžným přepravním letadlem. Jenže charterové lety v noci neumožňují vyjma pohledu na světelná pole v podobě měst, obcí či majáků vidět o mnoho více. Lety v denních hodinách jsou úchvatné díky nezapomenutelnému vidění vesmíru, jenž se nachází vysoko nad mraky. Za zmínku stojí letecké zážitky ve výškách pod mraky – lety balonem, vyhlídkovými letadly či při tandemových seskocích. Díky zkušeným instruktorům a prověřeným strojům, jež vzlétají z různých letišť rozmístěných ve většině českých krajů, si zájemci o ptačí pohledy můžou zvolit místa, která chtějí vidět, datum vzletu podle předpokládané předpovědi počasí i typ leteckého zážitku.

Věnujte blízkým poukaz na jedinečný životní zážitek

Tandemový seskok s sebou přináší jedinečnost prožitku proudění vzduchu během plachtění i chvilky pořádného adrenalinu v momentě seskoku a ve chvíli bezpečného přistání na pevnou plochu. Lety balonem patří k ojedinělým zkušenostem, kterou si můžete užít spolu s drahou polovičkou například během svatebního obřadu, s partou kamarádů či rodinnými příslušníky. Svým blízkým objednejte i dárkový poukaz na některý z nezapomenutelných zážitků – paragliding, akrobatické lety, nebo dokonce pro získání pilotního průkazu.

Napsat komentář