Odkud přišla módní značka Terranova?

Terranova je italskou módní značkou, která byla založena v roce 1988 v Rimini. Od té doby úspěšně nabízí své produkty a neustále rozšiřuje svůj sortiment. Síť prodejen Terranova slaví úspěch po celém světě. V roce 2005 se společnost rozrostla o značku Calliope, která nabízí rafinovanou a elegantní italskou módu. Značka Terranova se soustředí především na mladší generace.

V řetězcích Terranova seženete dámské a pánské oblečení, kalhoty, sukně, svetry, šaty, košile, trička, boty a celou řadu doplňků. Oděvy a doplňky jsou určeny pro zákazníky, kteří mají rádi novinky a trendy styl v nejmodernějších paletách barev.

Kolekce oblečení italské módní značky Terranova se vyznačují aktuálně, cenově dostupnou módou. Charakteristikou kolekcí Terranova je svěží a slunný styl plný života. Terranova je oblíbené oblečení pro každou příležitost.

Prodejny Terranova

Terranova má dnes síť obchodů po celém světě a její popularita stále roste. V České republice naleznete obchody Terranova v každém větším městě ve většině obchodních center, v Praze například v OC Palladium, OC Chodov, v Brně ve Vaňkovce, ve Futuru a v Karolíně v Ostravě nebo v Olomouci na Horním náměstí.

Napsat komentář