Stěhovat se svépomocí je příliš komplikované

O stěhování se zpravidla mluví jako o šílené povinnosti, která vám sebere spoustu času a energie. Pokud k němu zaujmete tento přístup, nejspíš tak i dopadne. Ale jde to i jinak. Berte stěhování jako nový začátek, těšte se na něj a přizvěte si odborníky. Pak se nebudete muset ničeho bát.

Přestěhovat se svépomocí je možné, jenže náročné. Úplně sami to koneckonců stejně nikdy nezvládnete. Budete muset pozvat rodinné příslušníky či kamarády, aby vám pomohli odnosit těžké skříně. Také bude možná nezbytné poprosit kamaráda s dodávkou, aby věci převezl. Jak se všem těmto lidem za jejich čas odvděčíte? A máte vůbec někoho, kdo by vám pomohl?

Pražské stěhovací služby vše vyřeší za vás

Všech starostí se zbavíte, pokud si najmete Pražské stěhovací služby či jakoukoliv jinou stěhovací firmu. Ceny nejsou tak strašné, abyste si to nemohli dovolit. Dodávka s jedním pracovníkem začíná na 700 Kč za hodinu. Na přestěhování malého bytu postačí dodávka se dvěma pracovníky od 800 Kč za hodinu. Levné stěhování vás tedy finančně nezruinuje. Všichni chápou, že máte určitě dost jiných výdajů – je potřeba koupit nábytek do nových prostorů apod.

Nezáleží na tom, co stěhujete

Pražské stěhovací služby nabízí stěhování bytů, kanceláří, skladů, celých firem apod. Poradí si i s uměleckými díly nebo těžkými předměty, jako je třeba klavír. Dokonce nabízí spoustu zajímavých služeb, třeba vám zapůjčí i obalový materiál, takže nebudete muset shánět krabice, bublinkové fólie, šatní boxy, izolepy atd.

Přijdete k hotovému

Pražské stěhovací služby poskytují stěhování levně a s veškerým komfortem. Přivezou obalové materiály a přepravní boxy, vaše věci zvládnou zabalit, přestěhovat, v novém bytě zase vybalit a rozmístit nábytek. Nepotřebné zbytky ekologicky zlikvidují a do týdne odvezou zapůjčené boxy, až si z nich vyndáte všechny osobní věci. Vy tedy přijdete prakticky k hotovému. Nelíbilo by se vám takové stěhování?

Napsat komentář