Postele z masivu zažívají obrovský boom. Důvodem je jejich kvalita

Současný trh s nábytkem je vskutku rozmanitý. Vybrat si můžete z pestré škály materiálů, přičemž většinou se setkáte s dřevotřískou. Zaměřte se však spíše na masivní nábytek, jež nejenže působí elegantně a dokonale zapadne do jakéhokoliv interiéru, ale zároveň se pyšní dlouhou životností. Stačí navštívit své prarodiče, kteří mají masivní nábytek už desítky let. V následujících řádcích vám tedy prozradíme, jaké benefity k vám domů přinese taková postel z masivu.

Výhody postelí z masivu

Postel z masivu vás možná i přežije, zejména pokud se jedná o dub, případně buk. Právě dané dřeviny se vyznačují vysokou odolností, tvarovou stálostí a dlouhou životností. Dřevo je tradiční materiál, jenž se v žebříčku oblíbenosti drží na první příčce už dlouhá léta.

Měli jste doposud kovovou postel? Jistě se vám brzy rozviklala a nepomohlo ani pravidelné utahování spojovacího materiálu. Masivní postel však nezestárne, nepokazí se, ani se nerozviklá. Zároveň má dřevěný materiál ojedinělé kouzlo a specifickou vůni, která provoní celou ložnici.

postele z masivu
Postele, které mají styl

Postele, které mají styl

Jestliže máte interiér zařízený v tradičním, ba dokonce rustikálním stylu, zřejmě máte ve svém hledáčku masivní postele. Ideální je, pokud dřevina postele ladí s dekorem dřeva ostatního nábytku. Popularitě se těší postele s úložným prostorem, jež se hodí do rodinných domů i menších bytů, kde potřebujete více míst pro uskladnění nepotřebných věcí.

Jestliže hledáte společnost, která se specializuje na výrobu masivních postelí, doporučujeme podívat se do pestrého produktového portfolia e-shopu extra-nabytek.cz. Objednat si tak můžete nejen postel do ložnice, ale i nábytek z masivu a naprosto fádní pokoj proměníte v kouzelné místo, kde budete rádi trávit čas po náročném pracovním dni.

Prohlédněte si pestrou nabídku nábytku na https://www.extra-nabytek.cz/.

Napsat komentář