Titul MBA je zdrojem nových pracovních příležitostí

Chcete se posunout v kariérním žebříčku o kousek výše? Hledáte příležitost praktického rozvoje svých dovedností? Potom se nemusíte spoléhat pouze na další vysokoškolské vzdělání v délce trvání několika let. Existuje daleko rychlejší, efektivnější a flexibilnější možnost, jíž představuje studium MBA.

Master of Business Administration, to je mezinárodně uznávaný titul, který můžete získat v průběhu jednoletého online studia se zaměřením na vámi zvolený obor. Vzdělání, jehož hlavní doménou je vysoká provázanost mezi teorií a praxí.

Proč zvolit studium MBA?

Není to samozřejmě jen doplnění titulu MBA ke jménu, což je ale velkým lákadlem pro mnohé zaměstnavatele. Naučit se můžete především spoustu dovedností a inovativních řešení, jež vás v daném oboru přemístí zase o kus výše.

MBA, to je synonymum pro preciznost, dokonalost a strategii. V dnešní době se nabízí studium MBA prostřednictvím řady vzdělávacích zařízení. Chcete-li každopádně docílit těch nejlepších výsledků, měli byste se zaměřovat na dlouhodobě prověřené a kvalitní instituce. Mezi jejich zásadní charakteristické vlastnosti musí patřit následující.

  • Oxfordský vzdělávací model
  • Výuka v českém jazyce s akceptací slovenštiny
  • Tým profesionálních lektorů
  • Nejvyšší možná provázanost teorie s praxí
  • Nadstandardní výhody pro studenty

Tak nějak by měla vypadat cesta, na jejímž konci bude titul MBA, s nímž docílíte lepšího platového ohodnocení, vyššího kariérního postupu a „pohodlnějšího pracovního křesla“.

Titul MBA z rozdílných oborů

Jak jsme již uvedli v průběhu tohoto článku, studium MBA může být zaměřeno na nejrůznější specializace, díky čemuž se MBA otevírá většině manažerů a vedoucím pracovníkům. Zde je malá ochutnávka – Management inovací, Bankovnictví, Corporate Management, Ekonomika a finanční management, Leafership a soft sklil, Sportovní management a další.

Nepodceňujte úroveň svého vzdělání.

Napsat komentář