Chcete vyřídit likvidaci vozu a ještě na ní vydělat? Obraťte se na autovrakoviště Ford

Většina motoristů, kterým jejich miláček na čtyřech kolech věrně sloužil až do posledního dechu, vědí, jak složitý proces likvidace vraku může být. Speciálně když jste z oblasti, kde není v okolí žádný automechanik, jenž by váš nepojízdný, stařičký automobil ještě využil na náhradní díly a případně vám dal nějakou korunu. V momentě, co se obrátíte na autovrakoviště Ford – pochopitelně s autem stejné značky, máte o starost postaráno, a ještě si k tomu můžete vydělat nějakou tu korunu.

Ford vrakoviště poslouží jak prodávajícím vrak, tak kupujícím autodíly

Ford vrakoviště dokáže totiž na každém, sebevíce poškozeném, a nepojízdném vraku nalézt alespoň nějakou součástku, jež může po repasi nebo i bez předělávky – některému z motoristů, kteří se nechtějí vzdát svého oblíbeného forda, udělat radost na dlouhá léta. Vždyť pokud vy sám jste majitelem staršího, ale i novějšího, auta modelu Ford, víte, jak složité může být pátrání po nedostatkové součástce. Potřebujete-li náhradní díl na svého forda, zadejte potřebné technické specifikace přes kontaktní formulář a dozvíte se, zda je součástka skladem. V případě, že bude třeba ji sehnat a vy si na ni pár dní počkáte, neunáhlete se zbytečným pokukováním a oslovte Ford díly – Praha Běchovice.

Pro autodílny Ford si můžete zajet, nebo si je nechat poslat

Pro konkrétní autodíly Ford si můžete dojet osobně na pražskou provozovnu, anebo vám bude zaslána. Je úplně jedno, zda jste fyzická osoba, která si sama opravuje své auto, případně jej svěřuje do péče zkušených mechaniků, anebo jste firma zabývající se opravami aut. Zkušení mechanici vědí, kam se mají pro žádané autosoučástky obracet – a vrakoviště Ford v Běchovicích je spolehlivý partner na strategické adrese.

Napsat komentář