Kurz účetnictví a daňové evidence Brno má vypsané termíny

Pojďte konečně udělat něco pro sebe, pro svoji kariéru i třeba pro své podnikání. Získejte znalosti v jedné z nejdůležitějších oblastí. Naučte se, jak správně na účetnictví a daňovou evidenci.

Proč se hodí znát účetnictví a daňovou evidenci?

Možná vás nebaví vaše stávající zaměstnání, hrozí vám kvůli koronavirové pandemii propuštění, nebo prostě máte chuť se něco nové naučit a začít to dělat. Znalost účetnictví a daní je skvělým předpokladem k tomu, mít stabilní příjem, ať již se s těmito znalostmi někde jako specialista zaměstnáte, nebo začnete v této oblasti podnikat na vlastní pěst.

Chystáte se podnikat? V začátcích se nám obvykle nechce hned utrácet za zaměstnance, kteří se přímo nepodílejí na růstu a rozvoji našeho core businessu. Navíc každý majitel firmy by měl mít perfektní přehled o financích ve firmě, a to bez znalosti účetní a daňové problematiky nejde.

Rovněž management firem a jednatelé by problematiku účetnictví a daní měli dobře znát. Kdo je zodpovědný za chod a finance firmy, ev. za ně dokonce ručí, ten může sice důvěřovat, musí ale prověřovat. A to i účetní jako zaměstnance, či třeba účetní firmu.

V čem je kurz účetnictví a daňové evidence Brno výjimečným?

Kurz účetnictví a daňové evidence Brno je rekvalifikačním kurzem s certifikátem. Může se na něj přihlásit samozřejmě kdokoliv, ale pokud jste evidováni na úřadu práce jako nezaměstnaný, pravděpodobně vám úřad kurz proplatí. Dokonce stačí, že budete evidováni jako žadatelé o zaměstnání. Takže jste zatím zaměstnáni, nebo podnikáte, ale úřad požádáte, aby vám pomohl najít jiné vhodné zaměstnání.

První kurzy v Brně začínají již v dubnu

Rekvalifikační kurzy Účetnictví a daňová evidence akreditované MŠTV probíhají celkem ve 30 městech po celé České republice. Brněnské kurzy jsou vypsány na duben až červen, na květen až červen a na říjen až listopad. Naučíte se, jak účtovat na profi úrovni v malých a středních firmách, i jak porozumět číselným vstupům a výstupům. Součástí docházkových kurzů je též velice kvalitní elearning, navíc zcela zdarma.

Napsat komentář