Sklápěcí postele jsou vhodné do menších bytů, šetří prostor

V menších bytech si s prostorem pohrajete a poohlédněte se po praktickém řešení, přičemž velké oblíbenosti se v poslední době těší sklápěcí postel. Využívá se však nejen pro návštěvy a hosty, ale i pro každodenní spánek, ovšem v tom případě je nezbytné sáhnout po vskutku kvalitním produktu. V následujících řádcích vám prozradíme, jaké možnosti vám současný trh nabízí.

V první řadě vám sklápěcí postele poskytnou dostatek místa v interiéru. Přes den tak může místnost sloužit jako obývací pokoj, večer se promění v ložnici.

Postel, která splývá s nábytkem

Sklápěcí postel je natolik sofistikované řešení, že na první pohled vypadá jako klasická skříň, a tak dokonale splyne s ostatním nábytkem. Vybrat si můžete ze dvou základních variant, přičemž existují vertikální a horizontální sklápěcí postele. Záleží samozřejmě na uspořádání konkrétní místnosti. Stejně tak si zvolíte i design. Zatímco některé postele jsou čistě bílé, jiné zase v dekoru dřeva.

V nabídce jsou jednolůžkové i dvoulůžkové modely, takže postele jsou ideální nejen pro jedince, ale také pro páry. Co se týče skládání, nezabere vám to spoustu času, navíc rozložit takovou postel zvládnete i bez pomoci někoho druhého.

Sklápěcí postele i pro každodenní spaní

Jestliže si myslíte, že horizontální či vertikální sklápěcí postele jsou jen pro občasné přespávání, potom jste na omylu. Sklápěcí postele totiž mohou být stejně kvalitní jako klasická lůžka. Vyspíte se bez problémů, aniž byste se v noci neustále budili.

Ptáte se, jestli je lepší horizontální, nebo vertikální provedení? V podstatě se tyto dva principy instalace příliš neodlišují, co se kvalitativní stránky týče. Záleží tedy na vašich preferencích a také na možnostech daného prostoru. Jediné, na co si dávejte pozor, je výrobní materiál. Čím je postel kvalitnější, tím déle vydrží.

Napsat komentář