Kde si v Praze zapůjčit dodávku?

Dodávka se dá velmi lehce zapůjčit, například u firmy půjčovna dodávek Praha. Tady najde zákazník kromě odbornosti i takové vozidlo, po jakém touží a jaké zrovna potřebuje. Firma vyhoví jak v uvozovkách normálnímu člověku, tak i firmám a živnostníkům.

Při zapůjčení dodávky nezapomeňte na doklady

Je ovšem zapotřebí několik nutností. Například občanský a řidičský průkaz, ten stačí klasicky jako u osobního auta, skupina B. Co se týká dalších dokumentů, tak podnikatelé musí mít výpisy z rejstříků, a to obchodního, potažmo živnostenského. V případě živnostníků musí vše dojednávat jednatel a mít úředně ověřenou moc, nejlépe notářsky, také se musí doložit živnostenský list. Dále je nutný věk minimálně dvacet jedna let a k tomu dva roky praxe v řízení aut.

Co je nutností k zapůjčení dodávky

Kromě těchto dokladů je mít na paměti ještě další věci neméně podstatné – hotovost. Kromě peněz na zapůjčení dodávky je to ještě částka na složení tzv. vratné kauce, a to v podobě pěti tisíc, které se složí v hotovosti přímo na místě. Když se dodávka vrací, musí se tak učinit s plnou nádrží, protože tak jak ji zákazník dostal, tak ji musí i vrátit.

Dodávky k zapůjčení

Ford Transit MWB (L2H2) – tj. jedna z nich. Jedná se o jednoduše ovladatelnou a říditelnou dodávku, která má nízkou spotřebu a náhon na přední kola. Její nosnost je 1 300 kg a najdou se zde tři místa k sezení. Kromě toho je docela masivních rozměrů – dlouhá 285 cm, široká a vysoká 175 cm. Čili se dá říci, že kromě tří lidí se tam vejde i poměrně dost dalších věcí.

Napsat komentář